Kedves édesszájú barátaink!

Remek hírünk van!
Az idei évtől az Édes Napok Budapest a főváros új attrakciója lesz, a Bazilika előtti  Szent István téren és a Zrínyi utcában 2016. szeptember 16-18. között.
Ráadásul a rendezvény ingyenes lesz, tehát nem lesz belépő!
A Budai Várban csodálatos környezetben rendeztük meg évről-évre fesztiváljainkat, óriási szakmai és közönségsikerrel. Úgy döntöttünk azonban, hogy a Várban lévő építkezések és felújítások miatt egy hasonlóan kiemelkedő és méltó helyszínen, a még több látogatót vonzó belvárosba megyünk , ahol a tömegközlekedés és megközelíthetőség a látogatóknak és a turistáknak is vonzóbb. Így garantálhatjuk azt, hogy az Édes Napok Budapest, mint az év legédesebb hétvégéje, országos és most már európai gasztronómiai nagyrendezvény legyen, ahol a korábbiakhoz hasonló szakmai és szórakoztató programok mellet az ország legfinomabb édességeit kóstolhatják, illetve vásárolhatják meg látogatóink.

Egy ország imázsának is nagyon jót tesz, ha méltán híres gasztronómiáján keresztül is megismerik és megszeretik  az oda látogató turisták. A gasztronómia napjainkban világszerte az egyik legérdekesebb, legtrendibb téma, amelyben a desszertek, sütemények, csokoládék és más édességek az egyik legfontosabb szerepet kapják.

Reméljük idén is találkozunk, elhozzák ismerőseiket,  barátaikat is és mi újból megédesítjük a hétvégéjüket!

Programok Kiállítóink
EN2016_Bp_Programok.cdr EN2016_Bp_Kiallitok.cdr

Média-sajtóanyag

Édes napok 2016 Budapest – sajtóanyag

Támogatók