Videók | Rólunk írták | Fényképek | Köszöntő | Programok | Kiállítók | Helyszín | Nyitvatartás | Jegyárak | Támogatók

Édes Napok Budapest 2014

A fesztivál időpontja 2014. szeptember 19-21.

Képek

Videók:

Rólunk írták:

Kedves Csokoholisták!

A születésnapok, évfordulók és az ünnepek elengedhetetlen desszertje a torta. Mi is egy újabb évhez érkeztünk, immáron a IV. Édes Napokat rendezzük, és a 4. gyertyát gyújtjuk meg virtuális tortánkon.

Akik az elmúlt három évben ellátogattak Magyarország legnagyobb édességünnepére azok tudják, hogy kizárólag a minőséggel és az édesipar „krémjével” találkozhattak rendezvényeinken.

A csokoládék és édességek ünnepén idén is megkóstolhatják a legkiválóbb kézzel gyártott csokoládékat és édességeket, süteményeket és fagylaltokat, és olyan világhírű márkákat ismerhetnek meg , amelyek csak az Édes Napokon képviselteteik magukat.

Ebben az évben az Édes Napok már felkerült Európa legjelentősebb csokoládé és édességútvonalára, hiszen az öt legnagyobb európai fesztivál között tartják számon. Nem hiába, ugyanis arra törekedtünk, hogy Soprontól-Nyíregyházáig a legkiválóbb csokoládé-, és édességkészítőket valamint forgalmazókat lássuk vendégül. Természetesen a kínálatból nem hiányozhatnak az elismert nemzetközi finomságok sem, legyen ez akár egy svájci vagy belga csokoládé.

Próbálunk arra törekedni, hogy a díjazott csokoládégyártóktól a kevésbé ismert, ugyanakkor minőséget kináló manufaktúrákig mindenkinek lehetőséget biztosítsunk a bemutatkozásra.

Velünk lesz többek között Szánthó Tibor, a ChocoMe, a Bonbonier, a Harrer Csokoládé, a Zangio, a Bonbonetti és a Szamos is.

Az előző évekhez hasonlóan idén is több újdonsággal készülünk. 2014 a sütemények éve lesz az Édes Napokon. A kiállítóink között a hagyományos süteménykészítők ugyanúgy jelen lesznek, mint a modern cukrászat képviselői. Számos olyan programmal készülünk amely a süteménykészítéshez, fogyasztáshoz kötődik. A Miele gasztroszínpadán ismert chefek, cukrászok és többek között főtámogatónk : a tv2.hu sztárjai is bemutatókat tartanak.

Az egyik legkülönlegesebb attrakciónk a „So delicious fashion show” lesz, amit a Hotel Sofitel Budapesttel közösen szervezünk. Az egyedi műsor szintén a sütemények köré épül: tíz elismert divattervező által tervezett ruhákhoz a Sofitel Hotel mestercukrászai megálmodtak egy-egy tortát. A ruhaköltemények és a hozzáillő design édességek bemutatója 2014. szeptember 20-án lesz a Savoyai teraszon felállított kifutón.

Mindezeken felül az Édes Napokra azért is érdemes ellátogatniuk, mert páratlan élményben lehet részük, hiszen önmagában kellemes érzés a világ egyik legszebb fővárosát csodálni, miközben édességekkel, finom ételekkel és italokkal élvezhetik a jó társaságot.

Sok szeretettel várjuk Önöket!

Az Édes Napok Csapata

Programok

Édes napok 2014 csokifesztivál programjai

Kiállítók

A fesztivál helyszíne a Budai vár

Budapest I. kerület

Megközelítés

Deák tér felöl

16-os busszal

A közelben két nagy csomópont található a Széll Kálmán (volt Moszkva) tér és a Széna tér amelyek tömegközlekedéssel a következőképpen megközelíthetőek:

Széll Kálmán tér felöl

16A busszal

Clark Ádám tér felöl

Budavári siklóval

Parkolási lehetőség

A Budai Várban nem lehet parkolni,de a Dísz téren fizetős parkolási lehetőség van.


Ugrás az oldal tetejére

Nyitva tartás:

Szeptember 19. Péntek: 11:00-22:00

Szeptember 20. Szombat: 10:00-22:00

Szeptember 21.Vasárnap: 10:00-20:00


Ugrás az oldal tetejére

Jegyárak:

Felnőtt napi belépőjegy 2200 Ft

Nyugdíjas napi belépőjegy + Ajándék*: 1500 Ft

Gyerek napi belépőjegy + Ajándék*: 1000 Ft (6-12 év között)

Családi napi jegy + Ajándék*: 5000 Ft ( 2 felnőtt és 2 gyerek)

6 éves korig ingyenes a belépés.

* A gyermek, a nyugdíjas valamint a családi belépő ára 1 db “Édes Napok” limitált kiadású, kereskedelmi forgalomba nem hozható 90 gr-os csokoládét tartalmaz.


Ugrás az oldal tetejére

Támogatók

Főtámogató

További támogatók

Média támogatók


Támogatók