III. Édes Napok Győr 2015. május 30-31.

Idén 3. alkalommal került megrendezésre az Édes Napok Győr. Az év első igazán nyári hétvégéjén a Széchenyi téren az év legédesebb győri hétvégéje óriás tömeget vonzott. Az egész napos programok, bemutatók, játékok mellett fellépett Janicsák Veca, a Compact Disco, Bereczki Zoltán és gyermeknap kapcsán Fábián Éva, valamint több helyi zenekar.
Főtámogatónknak, a NEMAK-nak a szerencsekere előtt reggel 10 órától zárásig kígyózott a sor. Miután ők egy mexikói óriáscég győri vállalata, a rendezvényt meglátogatta Magyarország mexikói nagykövete, Isabel Bárbara Téllez Rosete asszony is. Ő exelenciája magával hozott egy 10 fős eredeti mexikói zenekart is, akik fergeteges hangulatot varázsoltak a térre.

Kereskedőink rekord árbevételt produkáltak hiszen a rendkívül szimpatikus és barátságos győri látogatók a nyugati határ közelségéhez hű igényességgel megérezték, hogy ezen a gasztronómiai fesztiválon igazán különleges édességekhez juthatnak.
A város kiemelt rendezvényeként számon tartott Édes Napok idén is bizonyította, hogy érdemes színvonalas programokkal és kiállítókkal megérkezni az ország egyik legszebb városába.

Köszönjük a győri városvezetés bizalmát és segítségét, hiszen ő nélkülük nem lehetett volna ekkora, országra szóló sikerünk.
A Győr + Média támogatása elengedhetetlen volt ehhez a népszerűséghez – nekik is nagyon hálásak vagyunk.

Győrben találkozunk jövőre is a gyereknapi hétvégén, ami a város 2 legédesebb napja lesz 2016-ban is.

Rólunk írták

 

Támogatók