Idén már 5. alkalommal találkozhatunk Önökkel a Győri Édes Napokon. Nagyon szeretjük Győrt, hiszen az egyik legfejlettebb és legszebb magyar nagyváros. Minden évben rácsodálkozunk arra, milyen hihetetlen ütemű a megújulás, mennyi új és fantasztikus hely nyílik, hogyan lesznek egyre szebbek az épületek . A város hangulata évről évre magával ragad bennünket is, nagyon örülünk , hogy ennek a varázslatnak mi is részesévé tudtunk válni.
Köszönjük Borkai Zsolt Polgármester Úrnak és kollégáinak, hogy ezt lehetővé teszik.
Köszönjük a Nemak Győr Kft-nek is a támogatást hiszen, ahhoz , hogy ezek a remek programok megvalósulhassanak, és minél többen töltsék nálunk az év legédesebb hétvégéjét, aktív együttműködésükre van szükségünk.

Reméljük idén is sikerül felszabadítanunk boldogsághormonjaikat, hiszen kitűnő édességekkel, remek koncertekkel , hangulatos helyszínnel szeretnénk elkényeztetni Önöket. Kérjük Önöket, hogy már most úgy alakítsák a hétvégi programjaikat, hogy meg tudják nálunk kóstolni  Magyarország legjobb street food ételeit.

Pénteken a PASO, szombaton Lovasi András és a Kiscsillag, vasárnap az Esti Egyenleg zenekar gondoskodik a hangulatról.
Szombaton és vasárnap az 5. születésnapunkat szakmai programokkal ünnepeljük, amihez a Miele gasztroszínpadot biztosít számunkra, ahol neves cukrászok, csokoládémesterek mutatják be szakmájuk fortélyait.

Rengeteg játékkal és meglepetéssel készülünk a legkisebbeknek is, de ne hagyják otthon a nagyszülőket sem, hiszen ez egy igazi felejthetetlen családi program !

Jöjjenek és édesítsék meg hétvégéjüket, várunk mindenkit szeretettel!

Támogatók